Košík: 0 Kč
0

Mivardi splávek PT2 4 g

Průběžný splávek na dravce s možností vložení 4,5 mm světélka. Celý popis

Katalogové číslo: M-FLPT2040

Výrobce: Mivardi


35 Kč

Po registraci 35 Kč 33 Kč


Expedujeme do: 6.5.2024
- +

Varianty produktu

Název varianty Dostupnost Cena/ks Množství  
Mivardi splávek PT2  4 g Mivardi splávek PT2 4 g
Expedujeme do: 6.5.2024
35 Kč
- +
Mivardi splávek PT2  6 g Mivardi splávek PT2 6 g
Expedujeme do: 6.5.2024
35 Kč
- +
Mivardi splávek PT2  8 g Mivardi splávek PT2 8 g
Expedujeme do: 6.5.2024
39 Kč
- +
Mivardi splávek PT2  10 g Mivardi splávek PT2 10 g
Skladem
1 ks
45 Kč
- +

Popis produktu

Průběžný splávek na dravce s možností vložení 4,5 mm světélka.

Související produkty

Mivardi prut Akasa TeleCarp 2,7m 20 - 60 g

Mivardi prut Akasa TeleCarp  2,7m  20 - 60 g

Série teleskopických prutů ve dvou vrhacích zátěžích. Jsou vhodné pro lov kaprů na položenou i pro…

499 Kč
Expedujeme do: 6.5.2024
Po registraci 474 Kč
- +
ks

LK Baits Salt Black Hallibut Pellets 1kg, 4mm

4 varianty LK Baits Salt Black Hallibut Pellets 1kg, 4mm

Nejúčinnější pelety určené k vnadění a chytání. Pelety jsou vyráběny na základě dlouhodobých…

99 Kč
Skladem
Po registraci 94 Kč
- +
ks

Mivardi pelety Rapid SweetCorn 2,5 kg 4 mm

15 variant Mivardi pelety Rapid SweetCorn 2,5 kg 4 mm

Atraktivní pelety s maximálním podílem extrudované kukuřice. Jejich hlavní výhodou je vynikající…

229 Kč
Expedujeme do: 6.5.2024
Po registraci 218 Kč
- +
ks

Mivardi pelety Rapid Classic Halibut 1kg 4mm

Mivardi pelety Rapid Classic Halibut 1kg 4mm

Populární "olejové" pelety v příchutích Halibut a Red Halibut dostupné v široké nabídce průměrů.…

99 Kč
Expedujeme do: 6.5.2024
Po registraci 94 Kč
- +
ks

MIKADO průběžný splávek P-013 - 3.0 g

MIKADO průběžný splávek P-013 - 3.0 g

Široká série profesionálně zpracovaných splávků MIKADO, kvalita která zaručuje úspěšný lov. Škála…

35 Kč
Skladem
Po registraci 33 Kč
- +
ks




Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nic vám již neunikne.

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů.