Košík: 0 Kč
0

Mivardi Převlek na obratlík měkký 40 mm

Měkké návazcové převleky proti zamotání.Ideální pro použití s quickchange obratlíky MIVARDI. Celý popis

Katalogové číslo: M-ACREATSS

Výrobce: Mivardi


55 Kč

Po registraci 55 Kč 52 Kč


Skladem
- +

Popis produktu

Měkké návazcové převleky proti zamotání. Ideální pro použití s quickchange obratlíky MIVARDI.

Související produkty

LK Baits Nutrigo Peper 200ml

LK Baits Nutrigo Peper 200ml

Nikdo neví proč, ale pepř je historicky a statisticky nejlepším ostrým atraktantem všech dob a díky…

159 Kč
Skladem
Po registraci 151 Kč
- +
ks

LK Baits Nutrigo Mango 200ml

LK Baits Nutrigo Mango 200ml

Příchutě ovocných bází mají po celém světě nachytáno tisíce kaprů, ale co se stane, když do jedné…

159 Kč
Na objednávku
Po registraci 151 Kč
- +
ks

LK Baits Nutrigo Coco 200ml

LK Baits Nutrigo Coco 200ml

Energetická mléčná bomba vyrobená ze syrovátkového proteinu, čokolády, karamelu, extraktu Stévie…

159 Kč
Skladem
Po registraci 151 Kč
- +
ks

Delphin závěska s převlekem THE END / 10ks G-ROUND

Delphin závěska s převlekem THE END / 10ks G-ROUND

Používá se k upevnění kaprařských zátěží. Kamuflážový G-Round klip je osazen jistícím kolíkem pro…

72 Kč
Skladem
Po registraci 68 Kč
- +
ks

Mivardi Quick change obratlík

Mivardi Quick change obratlík

Kvalitní rychlovýměnné obratlíky v matné černé barvě. Nejčastěji se používají v kombinaci s…

79 Kč
Expedujeme do: 22.4.2024
Po registraci 75 Kč
- +
ks

LK Baits Nutrigo Bloodworm 200ml

LK Baits Nutrigo Bloodworm 200ml

Pro široké spektrum sladkovodních ryb snad neexistuje větší pochoutka, než je živá patentka. V naší…

159 Kč
Skladem
Po registraci 151 Kč
- +
ks

LK Baits Lukas Krasa Nutra Stimul -P Nutric Acid 250g

3 varianty LK Baits Lukas Krasa Nutra Stimul -P Nutric Acid 250g

Ty nejlepší suché ingredience, které jsem za léta při vývoji návnad a nástrah poznal. Celá řada Lukáš…

438 Kč
Skladem
Po registraci 416 Kč
- +
ks




Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nic vám již neunikne.

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů.